Solskjaer otkrio sudbinu Pogbe u Unitedu

Bio je jasan Norvežanin

Solskjaer otkrio sudbinu Pogbe u Unitedu

S. Mlaćo

Ole Gunnar Solskjaer je protekle sedmice obradovao navijače Manchester Uniteda.

Naime, Norvežanin je potvrdio da se Francuz Paul Pogba napokon vraća u trenažni proces. Nije ga bilo od decembra prošle godine, a upisao je samo osam nastupa ove sezone u svim takmičenjima.

"Pogba još uvijek radi na fizičkoj snazi. Neće se vratiti na trening prije sljedeće sedmice. Poslije toga ćemo vidjeti koliko će mu trebati vremena da vrati kondiciju i bude spreman za povratak na teren", kazao je Norvežanin.

Špekulisalo se da će Pogba uskoro napustiti United, a povezivao se s Real Madridom i Juventusom.

Solskjaer ističe da od toga nema ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je naš igrač. Ima ugovor na još dvije godine. Možete očeivati da će biti ovdje i naredne sezone", jasan je bio trener Uniteda.

Pogba ugovor sa Unitedom ima do ljeta 2021. godine, a ovaj klub ima pravo da iskoristi opciju produženja saradnje na još godinu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi