Zakarić: Maksimalno ući u susret

Hercegovački derbi na Pecari

Zakarić: Maksimalno ući u susret

Sutra je na rasporedu posljednji susret 14.kola Premijer lige BiH koji nam donosi derbi kola, hercegovački derbi, u kojem će Široki Brijeg ugostiti Zrinjski.

Širokobriježani su vodeća momčad Premijer lige BiH, odlično igraju i imaju tek jedan poraz dok s druge strane Mostarci su petoplasirani i ove sezone najbolje igraju na gostujućem terenu. Sve ovo ide u prilog da se nadamo da ćemo sutra na Pecari gledati odličan nogomet, fer i sportsku igru i dobru atmosferu na stadionu Pecara.

Momčad Širokog ima određenih problema sa ozljedama pa tako za ovaj susret neće konkurirati Grgić, Džidić i Bertoša dok je Jefthon upitan.

„Odlučno ćemo ući u ovaj derbi da ne napravimo krivi korak i bacimo mrlju na sve dobro što smo napravili tokom ove polu sezone. Respektiramo Zrinjski koji poslije nas ima najmanje poraza, međutim mi igramo na Pecari, pred svojim navijačima i tu smo ostvarili sve pobjede osim protiv Borca.“, rekao je uoči derbija sa Zrinjskim trener Širokog Branko Karačić.

„Znamo što nam znači ova utakmica i vjerujem da ćemo steći snage i imati koncentracije za pobjedu. Želio bih pozvati navijače da dođu u što višem broju da upotpune ovaj derbi, posebno navijače Širokog.“, rekao je Karačić.

„Raspoloženje i atmosfera su odlični, dobro smo radili i samo to moramo pretvoriti u pobjedu.“, kratak je bio mladi Kvesić.

„Ima umora kod nas koji smo igrali za mladu repku jer smo dosta putovali. Hendikep za nas je što ne igraju ovi igrači zbog ozljeda jer su standardni. Ako dobijem povjerenje šefa dat ću sve od sebe da ga opravdam.“, rekao je Slavko Brekalo, član U-21 reprezentacije BiH.

„Nadam se da ćemo derbi pretvoriti u pobjedu kako bi nastavili dobar niz. Moramo se ozbiljno koncentrirat, maksimalno ući u susret i pokušati što ranije postići pogodak te utakmicu privesti kraju u našu korist.“, rekao je još jedan član mlade reprezentacije BiH, Goran Zakarić.

Širokobriježani su imali dosta problema u organizaciji ove utakmice, a svemu tome pridonijele su čudne odluke Natjecateljske komisije koja je prvotno dopustila da se susret igra u subotu (19.studenog) u 16:00 sati da bi manje od 48 sati, u četvrtak navečer telefonski javili vodstvu kluba da susret mora biti igran u nedjelju (20.studenog) u 13:00 sati.

Ovo je dovelo do velikih poteškoća jer su plakati i ulaznice već bile odštampane, a održana je i press konferencija na kojoj je svim medijima rečeno da je utakmica u subotu. Neshvatljiva odluka komisije koja ide na štetu kluba ali za nadati je se da se ovakve stvari više neće ponavljati.

Dakle, hercegovački derbi susret između NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski na rasporedu je u nedjelju,, 20.studenog, na stadionu Pecara s početkom u 13:00 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.