Zakarić: Sve sem tri boda bilo bi razočaravajuće

Fudbaleri Zrinjskog optimistični pred naredni meč

Zakarić: Sve sem tri boda bilo bi razočaravajuće

D. Vejo

Fudbaleri Zrinjskog nova tri boda tražit će već sutra kada im u Mostar dolazi ekipa Rudara koja nakon remija sa Sarajevom u prošlom kolu na svom terenu, sigurno neće biti lak protivnik.

Iako puleni Vinka Marinovića idu na sva tri boda, znaju da meč neće biti ni malo lak.

"Dolazi nam ekipa Rudara koja sigurno ima dosta motiva da odigra jednu jaku utakmicu nakon što su u prošlom kolu odigrali nerješeno na svom terenu protiv Sarajeva. Na gostovanje kod nas sigurno neće doći kako bi se predali te nas zbog toga očekuje jedna vrlo zanimljiva utakmica gdje moramo biti maksimalno skoncentrisani i pokušati zabiti gol što je prije moguće kako bi obezbjedili mirnu završnicu", izjavio je za SportSport.ba krilni napadač Zrinjskog, Goran Zakarić.

U prošlom kolu, Zrinjski je odigrao 2:2 sa Čelikom ali to je utakmica koja je kako kažu iza njih, te se okreću novim pobjedama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve osim tri boda u ovoj utakmici bilo bi razočaravajuće. U prošloj utakmici nismo uspjeli da zabilježimo pobjedu, primili smo pogodak pet minuta prije kraja što nam se ne smije dešavati. Samopouzdanje je tu, svi smo spremni i orni. Nadamo se nova tri boda", dodaje napadač.

Utakmica između Zrinjskog i Rudara igra se u subotu od 18 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi