Sretan zbog trijumfa

Zakarić: Vidimo se za mjesec dana, idemo u nove pobjede

Reprezentativac BiH Goran Zakarić je u finišu utakmice protiv Austrije dobio priliku za igru, te na taj način dao doprinos u ostvarivanju još jedne važne pobjede.

Nakon utakmice, Zakarić nije krio svoje zadovoljstvo sjajnim početkom u Ligi nacija.

"Nije bilo jednostavno, Austrija je ozbiljna reprezentacija. Imali smo nekih polušansi tokom utakmice, ali nismo uspijevali da zabijemo gol. Srećom, Džeko je na kraju pogodio i donio nam pobjedu", rekao je Zakarić, te dodao:

"Imamo šest bodova i veliki motiv pred sljedeće utakmice. Pritisak je uvijek pritisak, ali mi smo profesionalci koji trebamo da se nosimo s tim. Večeras smo bili borbeni i uz podršku navijača smo stigli do željenog rezultata. Prvi smo u grupi, vidimo se ponovo za mjesec dana kada idemo u nove pobjede"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi