Zakazana press konferencija: FK Sarajevo sutra o promjeni vlasničke strukture

Obraćaju se čelnici kluba

Zakazana press konferencija: FK Sarajevo sutra o promjeni vlasničke strukture

S. Mlaćo

Sutra će u prostorijama FK Sarajevo biti održana press koferencija povodom promjene vlasničke strukture FK Sarajevo.

Press konferencija je planirana za 10 sati, a prisutnima će se obratiti članovi Upravnog odbora: Senad Jahić, Senad Bilić i Ema Bukovica, te generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.

Kako pišu mediji u dalekom Vijetnamu, novi suvlasnik FK Sarajevo postao je Nguyen Hoai Naim, a sutra će ova informacija vjerovatno i biti potvrđena.

"Sponzorisao sam Dong Nai Berjaya fudbalski klub iz tri razloga, iako nisam bio zadovoljan rezultatima.", rekao je novi suvlasnik FK Sarajeva prilikom kandidature za ovu poziciju u fudbalskom savezu.

"Kao direktor Berjaye mogao sam biti članom uprave u još dva velika kluba, belgijski Kortrijk i bosanskohercegovački FK Sarajevo koji se takmiče u vodećim nacionalnim prvenstvima. Nedavno, dioničari i ja kupili smo 60% udjela u FK Sarajevo koji ima odlične rezultate i zahvaljujući tome su prvi u bosanskom prvenstvu te se nadamo da će igrati Ligu Prvaka naredne sezone.", rekao je on.

Nguyen Hoai Nam još od aprila 2018. godine dio je uprave FK Sarajevo, tačnije član nadzornog odbora skupa sa Ken Choo i Lim Meng Kwong.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
SARAJEVO ŠAMPION!!!
16 0
Ende
Ima para ne moze krava sažvakati :)
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi