Trener Olimpika nakon prijateljskog meča sa Sarajevom

Selimović: Odlična prilika da vidim na djelu igrače koji inače imaju manju minutažu

Fudbaleri Olimpika su danas odigrali prijateljski susret sa ekipom FK Sarajevo u Butmiru. Duel dva sarajevska tima je na kraju završen rezultatom 3:3.

Trener Olimpika Esad Selimović je bio zadovoljan nakon današnje prijateljske utakmice.

"Igrali smo dva poluvremena sa dvije različite ekipe. Bila je ovo dobra kontrolna utakmica, prilika da vidim na djelu igrače koji imaju manju minutažu... Zadovoljan sam igrom, više u drugom nego u prvom poluvremenu. Mada je i prvo bilo dosta dobro", izjavio je Selimović nakon utakmice, pa se osvrnuo na nastavak takmičenja u Prvoj ligi FBiH:

"Imamo još par dana do sljedeće utakmice, pripremićemo se najbolje što možemo kako bi osvojili željena tri boda".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, Olimpik u subotu u 17. kolu Prve lige FBiH gostuje kod Igmana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi