7

Komentari (7)

seibeg
Šta je Premier liga bez Čelika ? Gubi se na derbijima kao što su Čelik-Sarajevo, Čelik-Željo, Čelik-Sloboda, Čelik-Velež što znači manje publike, Čelik je brend BH fudbala isto kao što je bila Sloboda Tz ispala iz Premier lige pa je na utakmicama 1LFBIH bilo više publike gdje je Sloboda gostovala nego na većini utakmica Premier lige. Sretno Čelik, veliki pozdrav za Robijaše koji su jednna od najorganizovanijih i najbrojnijih navijačkih skupina u BiH uz Rođene, Manijake, Fukare, Horde Zla.
Mictlantecuhtli
Dace Bog da se jaci i organizovaniji vrate.. Ostanak u PL bi bio maltretiranje za sve, previse su lopova skupili oko kluba, treba to sve rastjerat i na "Velezov" nacin se vratit tamo gdje pripadaju.. OBAVEZNO nek paze za koga glasaju na izborima, nek onog lopova gradonacelnika u zatvor posalju.. tu im je glavna borba...
Zulfikar
Liga ce se prosiriti samo zbog Čelika, ali bojim se da ce to samo produziti agoniju Čelika.
Paradajz
Neće se proširiti liga.
magistar
Zvijezda ne zasluzuje igrati jer su skupili 8 bodova. Celika ne moze igrati ni Federalnu za sad i ne lazite navijace. Celik nema licencu za PL, i nema trenutno pare da plati milione dugova da bi mogao igrati PL i placati tekuće plate.
zaboti janos
Ovo je liga samo za deset,max
magistar
Liga mora biti pomalo otvorena i za manje centre. 10 bi ubilo draz PL a desavalo bi se da bi iz PL ispadali Celik, Velez i Sloboda i naredne godine se vracali, ostalima bi PL bila san i gubile bi nize lige na kvalitetu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti