Zakuhalo se u Sloveniji: Jakirović odgovorio prepotentnom Mandariću

Zanimljiva bitka se očekuje do kraja sezone

Zakuhalo se u Sloveniji: Jakirović odgovorio prepotentnom Mandariću

S. Mlaćo

Sasvim neočekivana borba za prvaka u Sloveniji se zakuhala. Maribor je prišao samo na bod Olimpiji i čeka nas ekstra zanimljiva završnica.

U Ljubljani ništa ne štima, pokazala je to i katastrofa protiv Brava (0:5). Prvi čovjek Olimpije Milan Mandarić ne tako davno poželio je Mariboru sreću u borbi za drugo mjesto.

Smatrao da je da ne mogu ugroziti njegov tim, što je svakako motiv više timu iz Ljudskog vrta.

Bh. stručnjak na klupi Maribora Sergej Jakirović imao je zanimljiv odgovor.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Sve se vratilo Mandariću kao bumerang. Gledamo na sebe, a oni imaju svoje probleme. Ne znam šta se dešava u njihovom timu, ali očigledno je da ih muči nešto jako. Za nas je njihov poraz od Brava bio motiv više", kazao je Jakirović.

U narednom kolu Maribor dočekuje posljednjiplasirani Rudar, dok Olimpija gostuje Domžalama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi