Žali Bože onih koji rade ujutru, večeras je šteta ne ostati budan

Gledat ćemo Džeku, Pjanića...

Žali Bože onih koji rade ujutru, večeras je šteta ne ostati budan

Dobro je biti zaposlen, ali ako sutra ujutru morate poraniti zbog posla ili bilo kakvih drugih obaveza - Daleko je to od dobrog. Iz više razloga.

U noći sa srijede na četvrtak bit će odigrano pet fantastičnih utakmica koje ne želi propustiti nijedan fudbalski fanatik. Istina, riječ je o prijateljskim duelima International Champions Cupa, neće svi igrati u najjačim sastavima, ali svejedno.

U 1:00 iza ponoći počinje duel Juventusa i Bayerna, a u timu će biti i Miralem Pjanić. Da odmah znate, Cristiana Ronalda neće biti jer nije ni doputovao u Sjedinjene Američke Države.

U 2:00 sata počinju dueli Borussije Dortmund i Benfice, te Manchester Cityja i Liverpoola. Dakle, gledat ćemo reprizu polufinala Lige prvaka iz prošle sezone i velikih rivala iz Engleske.

Za one koji uspiju ostati budni, u 4:00 igra se duel Rome i Tottenhama gdje bi mogli vidjeti golijadu. U prvoj postavi Rimljanja najavljen je i Edin Džeko. Sat nakon toga sastaju se evropski velikani Milan i Manchester United.

Svemu dodajmo i to da se sutra s početkom u 13:30 igra i šesti sjajan meč, a sastaju se Atletico Madrid i Arsenal. Spektakl je zagarantovan.

Top Komentari

Chupy
Ja u to doba jebem, ne gledam utakmice :)
30 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi