Ako ode Pjanić u Torino stiže čovjek kojeg svi vole

Opcija za klub iz Torina

Ako ode Pjanić u Torino stiže čovjek kojeg svi vole

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić konstantno se povezuje sa odlaskom iz Juventusa.

Vezni igrač Stare dame povezuje se sa mnogobrojnim timovima među kojima su Barcelona, Chelsea, PSG i Manchester City, ali za sada konkretnih ponuda nema.

Međutim, ako nekim slučajem do transfera dođe, Stara dama će umjesto Pjanića krenuti po dovođenje dobro poznatog imena. Spremni su angažovati fantastičnog Francuza N'Gola Kantea iako je njegova cijena 80 miliona eura.

Dolazak Kantea sigurno bi donio dosta Staroj dami u defanzivnom dijelu. Omaleni veznjak je zaista sjajan u zaustavljanju protivničkih napada i bez dileme je jedan od najboljih fudbalera na svijetu i čovjek kojeg apsolutno svi vole.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, ovaj posao je daleko od realizacije. Nikakvih službenih ponuda nije bilo, ali prema tvrdnjama italijanskih medija, rukovodstvo Juventusa razmišlja u ovom pravcu.

Pored Kantea sa Juventusom se povezuje i veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Juve radi sve da se rješi Panjića,al ga neće niko jer je ubleha od igrača.
3 21
Cole
pljosnatoglavi PANJić
1 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi