5

Komentari (5)

Harisss
Vi ste nekorektni da se to izmjeriti nemoze. Karakter vas analiticara je 90% isti sta komentarisali da komentarisali jer neznate nista vise osim vulgarnosti i vrijedjanja. Pa zasto bi igraci bili drukciji od vas jer oni pripadaju narodima kojima i vi pripadate. Igrac i reprezentacija kad slabo odigraju i ja bortam i ne spavam ali nadam se boljem u iducim utakmicama. I na kraju krajeva imamo 4 boda iz dvije utakmice, pa nije smak svijeta. Pa Portugal i Austrija iz dvije utakmice imaju dva odnosno 0 bodova a u svemu su ispred nas. Ovo laprndanje inace na ovom portalu nikad sebi pravi navijac nebi dozvolio, cast izuzecima.
Analiticar
Ljudski izmet na sve nacine pokusava opravdati dzekine lose igre i nezainteresovanost. Ako je doticni bio povrijedjen zasto je uopste igrao i bio igrac manje na terenu?
Popaye
kako PR služba i novinarčići za cenera peru džekinu kurcobolju u reprezentaciji hahaha bolje da ste mu donijeli rasola da se otrijezni
Seva1956
MRŠ TI PARMAKU !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.