Žalio se na povredu: Edin Džeko odradio testove dok je došao u trening centar Rome

Spreman za Napoli

Žalio se na povredu: Edin Džeko odradio testove dok je došao u trening centar Rome

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko nakon reprezentativnih obaveza jučer se vratio u Rim, a već danas pojavio u trening centru Rome.

Džeko je odigrao obje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Armenije i Grčke, a iz njegovog PR tima su potvrdili za SportSport.ba da je imao malih problema s povredom lože.

Bh. napadač se već vratio klupskim obavezama, a Romu za vikend očekuje veliki derbi protiv Napolija. Rimljani su u veoma lošoj situaciji, a to se posebno odnosi na atmosferu u ekipi.

No, Claudio Ranieri želi da računa na sve igrače koji su zdravi, te je Džeko odradio preglede dok je stigao u trening centar. Tuttomercato objavio je prije nekoliko trenutaka da je Džeko spreman za meč protiv Napolija, te da nije povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji prenijeli su jutros da Džeko ima problema s povredom i da je upitan za ovaj meč, ali nakon što je odradio danas preglede na sreću je utvrđeno da se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi, te da je bh. napadač spreman za igru.

Utakmica 29. kola italijanske Serije A između Rome i Napolija igra se u nedjelju od 15 sati i prema svemu sudeći Džeko će zagrati od prve minute.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Popaye
kako PR služba i novinarčići za cenera peru džekinu kurcobolju u reprezentaciji hahaha bolje da ste mu donijeli rasola da se otrijezni
0 5
Analiticar
Ljudski izmet na sve nacine pokusava opravdati dzekine lose igre i nezainteresovanost. Ako je doticni bio povrijedjen zasto je uopste igrao i bio igrac manje na terenu?
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi