Zamijenili uloge: Došlo vrijeme da Leeds United moli Manchester City

Čeka se odgovor Građana

Zamijenili uloge: Došlo vrijeme da Leeds United moli Manchester City

A. Čaušević

Krajem prošlog i početkom ovog milenijuma Leeds United je bio jedan od najboljih engleskih klubova, dok je Manchester City tada igrao u nižim rangovima. 

Dva desetljeća kasnije klubovi su zamijenili uloge. Manchester City ne da je među najboljim u Engleskoj već i u svijetu, dok je Leeds konačno izborio promociju u Premiership.

Bijeli s Elland Roada su tokom minule sezone iz Cityja imali Jacka Harrisona, a čim su saznali da će ponovo igrati Premiership uputilu su molbu Građanima.

Naime, ovaj 23-godišnji veznjak je bio standardan u timu Marcela Bielse. Odigrao je 48 utakmica, zabio šest golova i upisao osam asistencija.

Brojke su to zbog kojih ga argentinski stručnjak i dalje želi u timu engleskog fudbalera, ali dosta će zavisiti od odgovara Manchester Cityja.

Inače, Manchester City će večeras u Premiershipu gostovati Watfordu. Najbolje kvote za taj meč nudi kladionica Mozzart. Ponudu pogledajte ovdje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi