Zamjena za Wengera stiže iz La Lige?
Foto: EPA

Valverde želja Topnika

Zamjena za Wengera stiže iz La Lige?

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala sinoć su doživjeli težak poraz na gostovanju protiv Crystal Palacea (3:0) u meču 32. kola engleskog Premiershipa.

Topnici su sinoć očekivali pobjedu kako bi ostali u borbi za Ligu prvaka, ali nakon novog poraza elitno takmičenje im je sada miljama daleko. Naravno, na udaru navijača nakon utakmice bio je Arsene Wenger od koga je ponovo zatraženo da podnese ostavku.

Engleski mediji prenijeli su jutros da će francuski stručnjak prema svemu sudeći na kraju ove sezone napustiti Emirates. U igri za novog trenera Arsenala nalazi se nekoliko imena, a navodno, želja čelnika kluba je trener Athletic Bilbaa, Ernesto Valverde.

Ovaj 53-godišnji španski stručnjak se povezuje i s dolaskom u Barcelonu jer će na ljeto Luis Enrique napustiti ovaj klub. Valverde je očigledno želja mnogih klubova, te će biti zanimljivo vidjeti gdje će nastaviti svoju trenersku karijeru.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije