Zanetti: Borit ćemo se za Scudetto do kraja

Kapiten Nerazurra najavljuje

Zanetti: Borit ćemo se za Scudetto do kraja

A. Haznadarević

Inter je u posljednjem kolu Serie A savladao direktnog konkurenta za drugu poziciju na tabeli, te ima priliku da nastavi borbu za sami vrh tabele. 

Iskusni defanzivac Intera i prava ikona kluba sa Giuseppe Meazze Javier Zanetti, istakao je da će se njegova momčad boriti do samog kraja sezone za osvajanje Scudetta.

 

"Naš cilj je da ostanemo u borbi za Scudetto. Želimo biti u utrci do samoga kraja", kazao je kapiten Nerrazura, te nastavio:

 

"Ekipa Intera je uvijek imala svoj identitet. Čak i kada samo gubili, prihvatili bi  to i krenuli dalje".

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Put pred nama nije lagan, ali mi ćemo se boriti i pokušati ostati ovdje, na vrhu. U utrci za titulu s nama nije samo Juventus, tu su Roma, Lazio i Fiorentina", zaključio je Argentinac.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.