Zanetti ni sa 40 godina ne želi odustati od nogometa

Želi još da igra

Zanetti ni sa 40 godina ne želi odustati od nogometa

Edmir Škorić

Javier Zanetti u avgustu puni 40 godina, no Interova legenda i dalje želi da igra.

Argentinčeve namjere su da u Interu ostane najmanje još jednu sezonu, pa bi tek s 41. godinom mogao da se oprosti od italijanskog klub, u kojem je već 17 godina.

 

"Namjera mi je da igram sve dok me klub želi i dok idemo u istom pravcu. Donio sam odluku tokom serije od deset uzastopnih pobjeda. Ljudi mi i dalje govore da ne bi trebao da završavam karijeru dok god sam koristan i zbog toga sam odlučio ostati", kazao je Zanetti, koji se nada pojačanjima u veznom redu:

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Vezni igrač bi nas rasteretio, a dobar potez bi bio dovođenje Schelotta iz Atalante, bilo bi ga lakše dovesti neko Paulinha iz Corinthiansa."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.