Zanetti: Tim je drugačiji od onog što je imao Mourinho
Foto:EPA

Legendarni igrač zadovoljit će se povratkom u Evropu

Zanetti: Tim je drugačiji od onog što je imao Mourinho

S. Bošković

Javier Zanetti smatra da je glavni cilj Intera Evropa, ali ako se desi nešto više bit će sretan.

Nakon četiri pobjede u četiri susreta Nerazzuri potiho govore o Scuddetu, ali vicepredsjednik kluba, Javier Zanetti, spušta očekivanja na zemlju.

"Povratak u Evropu je ono što nas najviše interesira, ali ako se desi nešto više bit ću sretan. Krenuli smo dobro, ali liga je duga i teška. Imamo priliku doći do kraja i boriti se za naslov", rekao je Zanneti za talijanske medije, te dodao:

"Tabela izgleda dobro, ali bit će teških vremena i moramo pokazati da smo spremni. Tim je dosta drugačiji od onog koji je Mourinho imao, mnogo je novih igrača i momaka koji razumiju šta znači nositi ovaj dres"

Igrač koji je sa Interom osvojio gotovo sve moguće trofeje komentirao je i neke nove Interove klince:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Stvarno mi se sviđa Miranda, ali i Murillo, Medel, te će i  Felipe Melo biti dobar za nas. Ranocchia? Žao mi je zbog njega, ali on je dobar momak i vratit će se brzo. Mora dokazati koliko vrijedi, mora se osjećati kao kapiten. Svi su kapiteni i ekipa je najvažnija stvar"

Na kraju je legendarni Argentinac dodao: "Jedini način je da se borimo i sanjamo velike stvari".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.