Zanimljiv izbor: Svraka blizu novog angažmana?

Nekadašnji reprezentativac BiH

Zanimljiv izbor: Svraka blizu novog angažmana?

Naredna stanica u karijeri nekadašnjeg reprezentativca BiH Muamera Svrake mogla bi biti Estonija.

Svraka ima status slobodnog fudbalera otkako je početkom ove godine napustio Hrvatsku, a svoju karijeru bi, po svemu sudeći, mogao nastaviti u estonskoj Levadiji.

Sportski direktor ovog kluba Sergei Pareiko je putem klupske stranice informisao javnost da se nekoliko fudbalera nalazi na probnom radu u Levadiji, a među njima je i 29-godišnji Svraka, koji će se u narednim danima pokušati izboriti za ugovor.

Posljednji angažman Svraka je, podsjećamo, imao u hrvatskom prvoligašu Rudešu. U ovom klubu se nije mnogo naigrao, nastupio je na šest utakmica, što se nije poklopilo s njegovim ambicijama i odlučio je nakon pola godine da promijeni sredinu.

Kroz dosadašnju karijeru Svraka je pored Rudeša igrao još za Željezničar, Olimpik, Travnik, Paykan, Istru i Semen Padang.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi