Zanimljiva ponuda za Brazilca: Robinho se vraća u Evropu?
Foto: EPA

Dolazi u Tursku

Zanimljiva ponuda za Brazilca: Robinho se vraća u Evropu?

Midhat Šljivak

Iskusni brazilski fudbaler Robinho (33) mogao bi se vratiti u Evropu.

Nekada najveća zvijezda Karioka trenutno je bez kluba nakon što je okončao saradnju sa Atletico Mineirom, a njegove usluge sada su ponuđene turskom Konyasporu.

Robinho je navodno zainteresovan za dolazak u ovaj klub i ako do dogovora dođe to bi mu bio povratak u Evropu gdje je igrao za Real Madrid, Manchester City i Milan.

Ipak, konačna odluka još uvijek nije donesena. Brazilski fudbaler je nedavno osuđen na devet godina zatvora pred Sudom u Milanu zbog silovanja i njegov dolazak u Evropu bi moglo značiti i odlazak u zatvor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Više informacija o potencijalnom transferu brazilske zvijezde u Konyaspor trebali bismo imati u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi