7

Komentari (7)

bistrik87
Bjezi ti svake sedmice Rahmane
kenan225
Da mu je bogdo zdrav razum na utakmicama a ne 3 tekme 3 zuta kartona
dzamm
Dobar je Rahman
Klackalica
A daj Boze Rahmane da uhvatis malo zdravog razuma za tvoje dobro. Boljeg igrača, a veće seljačine BiH premier liga odavno nije vidjela
rabodimis
Ja eto ti si uzor.. primjer gradskog djeteta, se*es o covjeku kojeg ne poznajes po portalima.. Ja vece seljacine od morza nisam vidjeo, sta je uradio od derbija, pa seljacke doskocice, potezi i pojave.. nema veceg lole u PL 100%... A prvi mandat i titule osvojene po kafanama iza zgrada necu ni spominjat... Rahmanovic je takvog karaktera i nije jedini, vecina nas neda na sebe.. Nije lopov nit je kome sta lose rekao, sto je jako bitno... znaci cestit momak, bori se na svoj nacin u zivotu.. nekad se to zvalo "mangup".. Al eto valjda su danas poltroni u modi, jbga.. Samo jako Amare, budi najbolji !!! Psi laju karavani prolaze.. Borbenost se nikad ne zaboravlja.. Pusti suplje..
Klackalica
Alo sizofrenija kakav amar, sta ti je. I on je seljak parekselans al ko ga ovde spominje i zasto? Ko kaze da je Rahman lopov? Rekli smo samo da je odlican igrac i velika seljacina sto je pokazao u vise navrata.
rabodimis
Kazem, ti si uzor, kakav Rahmanovic.. Jesil isao u neku skolu za to ? Vidim predstavljas se kao neki strucnjak, agresivno tvrdis da je on seljak... Imas li ti certifikat da si "gradsko dijete" ? Nisam primjetio da je Amar "seljak" al zato jesam primjetio da TI imas odlicnu "seljacku politiku".. Fol ga ti pohvalio i pljunuo pa je bare-bare ? Covjek ba ima svog posla, ima karijeru.. dok ti seres po portalima o tome ko je ovo ko je ono.. Treba da se brines za sebe, ispadas papak u vise navrata u kratkom vremenu.. Odlican igrac, odlican covjek i mangup u zivotu.. Veliko postovanje za sve one koji imaju njegove karakteristike.. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti