Zanimljiva poruka Davida Alabe na Twitteru pred meč protiv BiH

Vratio se nakon povrede

Zanimljiva poruka Davida Alabe na Twitteru pred meč protiv BiH

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak u Zenici igra protiv selekcije Austrije u okviru Lige nacija.

Izabranici Roberta Prosinečkog jučer su uz dosta sreće savladali u gostima Sjevernu Irsku sa 2:1, ali su svjesni da će Austrija biti mnogo teži izazov. Austrijanci dolaze u najjačem sastavu i sigurno je da se u ovoj ekipi najviše očekuje od Davida Alabe i Marka Arnautovića.

Alaba je ove godine imao dosta problema s povredama, ali uspio je da se oporavi pred reprezentativne obaveze. Austrijanac se povrijedio prije nešto manje od mjesec dana na meču Bayerna i sumnjalo se da su u pitanju ligamenti. Ipak, utvrđeno je da je povreda lakše prirode, te da će Alaba biti spreman za meč protiv naše reprezentacije.

Ovaj 26-godišnji fudbaler jutros se oglasio na Twitteru kako bi poručio da ima čast što je fudbaler. Nakon svih problema s povredama koje je imao uspio se vratiti na teren, ali nadamo se da se u Zenici Alaba i društvo neće najbolje provesti.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ovo je Božiji plan. Blagoslovljen sam što sam ovo ja i što radim ovaj posao", napisao je Alaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi