Zanimljiva provokacija navijača Intera prema Juventusu
(Foto: EPA)

Nije mirno na Meazzi

Zanimljiva provokacija navijača Intera prema Juventusu

Midhat Šljivak

Navijači Intera odlučili su poprilično isprovocirati Bianconere.

U duelu na Giuseppe Meazzu su navijače novog-starog prvaka Italije odlučili provocirati zbog činjenice da ih je Ajax izbacio iz Lige prvaka.

Torinski tim je ispao u četvrtfinalu ovog takmičenja. Poraženi su u Torinu od amsterdamskog velikana sa 1:2 i ponovo su ostali bez toliko željenog trofeja.

To su navijači Nerazzurra iskoristili. Nekoliko ih se pojavilo na tribinama sa fotografijama Ajax deterdženta u obliku trofeja Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Možda se ne bi trebali previše smijati jer oni već dugo nisu ništa osvojili...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije