5

Komentari (5)

Benjamingst
Bravo Alves.... istina sto kazes
realno_govoreci
U Palestini svaki dan bivaju ubijena djeca i majke njihove i licemijerni svijet samo suti i gleda. Nicijoj se smrti ne treba radovati ali treba sada tugavti za osobom koja je dobila priliku da zivi raj na zemlji a neki traze samo slobodu da zive i nista vise. Situacije kao sto su ovd pokazuju svu licemjernost ne samo medija nego cijelog svijeta. Jedan zivot je izgleda vrijedniji od hiljade drugih.
Didi Meki
Sirija, Libija, Jemen, Irak, Palestina, Afghanistan su već stare informacije i zaboravljeni slučajevi, kao da dnevno ne gine 100(stotinu) ljudi dnevno u ovih 6 zemalja od oružja koje zapadnjaci proizvode i prodaju ali i sami koriste nad tim pokusnim kunićima
Benjamingst
Mlad je bio umro poznat, ali zivio je finim zivotom, ostavio milione svojoj djeci i zeni... A u svjetu svaki dan umiru djeca, niti imaju mogucnosti da pojedu komad hljeba niti da imaju dug zivot... Alves je fino kazao zato ga i cjenim...kao igraca.
Jaa
Sve islasmke zemlje i sve zaostale milion godina za normalnim svijetom i sve se vole igrati rata i sta mogu drugo ocekivati jeste da narod gine. Arapski svijet mora jednom poci naprijed i poceti razmisljati da zivot moze teci bez rata.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.