Zapamtite ovu noć, možda večeras sve počinje: Ansu Fati zadivio Nou Camp!

Dva gola u jednoj minuti

Zapamtite ovu noć, možda večeras sve počinje: Ansu Fati zadivio Nou Camp!

Mlada zvijezda Barcelone Ansu Fati večeras je dočekala svojih pet minuta.

Katalonci trenutno igraju susret 22. kola španske La Lige na domaćem terenu protiv Levantea, a rezultat nakon prvog dijela je 2:0 za domaće.

Oba pogotka postigao je mladi 17-godišnji Ansu Fati. Zanimljivo, pogotke je postigao u razmaku od samo 60 sekundi, a oba puta asistent je bio Leo Messi.

Možda je ovo noć u kojoj tek počinje sijati zvijezda mlade nade Barcelone i nakon koje počinje velika karijera kakva se od njega i očekuje. Zbog toga ovu noć treba dobro zapamtiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

OVDJE i OVDJE možete pogledati golove:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kn0x
Sta cemo rec onda za mladog Hallanda iz BVB?????????????????????????????
10 0
user1575373657
Rano je da se dize u zvijezde , obicni golovi , mnogo boljih mladih igraca ima, nadam se da ce biti jos bolji.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi