Willian na Nou Campu!
Foto - EPA

Stiže kao slobodan igrač

Willian na Nou Campu!

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Willian (31) napustit će Chelsea nakon sedam godina.

Iskusni 31-godišnji fudbaler će od naredne sezone vjerovatno nositi dres Barcelone, gdje će stići kao slobodan fudbaler po isteku ugovora s Plavcima.

Marca javlja kako je katalonski velikan veoma blizu realizacije transfera ovog fudbalera i da bi uskoro sve trebalo biti gotovo.

Barcelona je odavno željela dovesti Williana. U ljeto 2018. godine bili su jako blizu da to naprave, ali na kraju ipak nije došlo do transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Willian je odigrao 323 utakmice za Chelsea i postigao je 57 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi