Zaposleni u Liverpoolu zaluđeni famoznim kornerom: Pogledajte šta rade na Anfieldu

Ovako Redsi prizivaju čudo...

Zaposleni u Liverpoolu zaluđeni famoznim kornerom: Pogledajte šta rade na Anfieldu

S. Grebović

Za nešto više od dva sata ćemo saznati odgovor na pitanje na koje tragamo od prvog gola Premier lige: Manchester City ili Liverpool?

Ekipa Pepa Guardiole drži sve u svojim rukama. Pobjedom u Brightonu će sigurno stići do naslova prvaka bez obzira šta se desi na Anfieldu. 

Liverpool će s druge strane morati savladati Wolvese, ali i čekati kiks Građana, sto je jako teškjo očekivati budući da je Brighton bez motiva jer je već ispunio primarni cilj za ovu sezonu, a to je opstanak u društvu najboljih.

Pored toga, Galebovi su u jako lošoj seriji, a posljednji trijumf zabilježili su još 9. marta na gostovanju kod Crystal Palacea kada su slavili sa 2:1.

Redsi su sredinom sedmice zadivili fudbalski svijet nadoknadivši 3:0 protiv Barcelone i slavivši 4:0 na Anfieldu. Golove su postizali Origi, Wijnaldum dva puta, da bi pobjednički gol postigao ponovo sjajni Divock Origi na fenomenalnu asistenciju Alexandera Arnolda.

Bek Liverpoola je ubacio loptu u trenutku kad niko nije očekivao, ona dolazi do Belgijanca koji je potom hladnokrvno posprema u mrežu za erupciju oduševljenja.

Na Anfieldu su još uvijek inspirisani tim golom kojeg su neki pokušali izmitirati prije početka današnje utakmice protiv Wolvesa i na taj način su pokušali prizvati sreću za današnju utakmicu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi