Zar i oni? Rusi brutalno ismijali Guardiolin Manchester City

Nisu ništa slagali

Zar i oni? Rusi brutalno ismijali Guardiolin Manchester City

Edmir Škorić

Lider engleskog Premiershipa je bio samo nekoliko minuta udaljen od plasmana u finale Lige prvaka prije epskog povratka Real Madrida.

Manchester City je u Madrid došao s 4:3 iz prve utakmice i sa velikim šansama da prođe u finale. Šanse su značajno porasle nakon gola Mahreza, a u 89. minuti Real je imao čak dva gola zaostatka.

Izgledalo je kao da je gotovo, ali nisu tako mislili u Realu. Rodrygo postiže dva gola za produžetke, a onda Karim Benzema s bijele tačke donosi Realu finale i zakazuje još jedan okršaj s Liverpoolom.

Unatoč uloženim milijardama, nema trofeja Lige prvaka za City, a englesku ekipu sada ismijava i ruski Spartak iz Moskve, tim koji je izbačen iz nokaut faze Evropske lige u okviru sankcija Rusiji.

"Možemo potvrditi da imamo isto trofeja Lige prvaka kao Manchester City", objavio je na Twitteru Spartak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Spartak, kao ni City, nikada nije osvajao Ligu prvaka, ali je sa 10 osvojenih naslova prvaka najtrofejniji tim u Rusiji.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
hahaha dobrile, svaka čast Spartak. Evo letim na Gazprom nasuti fesa.
2 1
emanuelmacron
Ko su sad ovi spartak,postojil to jos
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi