Zar su jednom Bayernu potrebni ovakvi sudijski pokloni?

Werder pokraden na Allianz Areni

Zar su jednom Bayernu potrebni ovakvi sudijski pokloni?

Fudbaleri Bayerna su večeras na Allianz Areni savladali Werder sa 2:0, ali je njihovu pobjedu zasjenilo užasno suđenje glavnog suca Tobiasa Stielera.

Werder je definitivno pokraden u Munchenu, što su već konstatovali neki fudbalski stručnjaci koji su gledali večerašnju utakmicu.

Gosti iz Bremena su u 70. minuti poravnali na 1:1, ali je sudac poništio autogol Davida Alabe zbog navodnog prekršaja nad Austrijancem. Samo minutu kasnije, Stieler je poklonio penal Bayernu nakon nepostojećeg prekršaja nad Vidalom.

U Werderu su imali razloga da se žale, ali sada je kasno, jer je Bayern već u finalu DFB Kupa...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U nastavku pogledajte pomenute dvije sporne situacije koje su obilježile večerašnju utakmicu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi