Zarađuje 145 funti sedmično, a United za njega nudi 25 miliona

Zvanična ponuda Crvenih đavola

Zarađuje 145 funti sedmično, a United za njega nudi 25 miliona

M. Šljivak

Manchester United poslao je zvaničnu ponudu na adresu Birminghama za 16-godišnjeg veznjaka Judea Bellinghama.

Sky Sports tvrdi da je tim sa Old Trafforda poslao ponudu vrijednu 25 miliona funti za ovog tinejdžera, koji je relativno nepoznato ime u svijetu fudbala.

Mladi veznjak je međutim sa 16 godina standardan član prve postave Birminghama u Championshipu. Odigrao je ove sezone već 25 utakmica i postigao je četiri gola.

United ga vidi kao idealan ulog za budućnost. Poslali su ponudu od 25 miliona funti, a Birmingham traži pet miliona više.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nema dileme da bi dogovor mogao jako brzo biti postignut, pa bi Bellingham mogao ubrzo zaigrati na Old Traffordu.

Interesantno je svakako da je plata ovog mladog fudbalera u Birminghamu svega 145 funti sedmično, a ona bi jako brzo mogla biti mnogo veća.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Ovaj Manchester ce propasti skroz. Kako glupo poslovanje imaju. 25m za dijete od 16 god. Mogli su to dijete uzeti za 2m. Da je bitan u klubu imao bi platu vecu ne 145 funti. Glupost. Sa takvim transferima su i dosli tu gdje su.
5 0
Plavi_Strumf
I sta će s njim dok naprave, tačnije ako naprave igrača od njeg sta ce do tad? Ne mogu meda na kašiku, imaju dva tri igrača koja ih čupaju svaku tekmu iz govana, jedva sklapaju kraj s krajem, ne mogu dva pasa vezana odigrat, Pogba 100 m truba, mogo je u Juvetu igrat s Pirlom i Vidalom, mogu i ja igrat dobro s Pirlom i Vidalom, a ko pojedinac sam *****a ko i Pogba, umjesto da su dali 40 m, mogli su Özila kupiti bolji je za 5 klasa i igra bi im na nesto ličila, al neka im sad da Bog da dali sve što imaju za igrače koji su gori od ovih iz naše lige i nek propadnu ko žeton
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi