Zaragoza i Granada bez golova na La Romaredi

Odigran posljednji susret 27. kola španske Primere

Zaragoza i Granada bez golova na La Romaredi

Večeras je Zaragoza u okviru posljednjeg susreta 27. kola španske Primere na svom terenu dočekala Granadu. Susret je završen bez golova.

Derbi susret dvije ekipe koje se bore za opstanak bolje je otvorila gostujuća ekipa. Prvu priliku na susretu stvrorili su več u drugoj minuti susreta, ali je Torje bio neprecizan. Samo četiri minute kasnije zaprijetio je i Ighalo, ali se rezultat nije mijenjao. 

 

Domaćin je prvu priliku imao preko Rubena Rochine, ali se rezultat nije promijenio. U 20. minuti, nova prilika za goste, ali se još jednom nije snašao Ighalo. Rochina je mogao dovesti domaćina u vodstvo u 30. minuti susreta, ali je ostalo nakon prvih 45 minuta 0:0. 

 

Na prvu priliku u nastavku čekalo se do 57. miniute, a još jednom je neprecizan bio Ighalo. U 64. minuti zaprijetili su domaći, ali je udarac Rochine bio neprecizan. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

U 73. minuti zaprijetio je Diego Buonanotte, ali je ostalo bez promjene rezultata.U 76. minuti prilika za Stefana Babovića, ali ni ovaj put nije došlo do promjene rezultata. Susret je završen bez golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.