Zaragoza uspjela otkinuti bod Madriđanima

Real Madrid gostovao na La Romaredi

Zaragoza uspjela otkinuti bod Madriđanima

Zaragoza je večeras u okviru 29. kola španske Primere na svom terenu dočekala Real iz Madrida. Susret je završen rezultatom 1:1. 

Domaćin je iz prve prilike na susretu došao do vodstva, a strijelac je bio Rodri. Samo dvije minute kasnije zaprijetio je Cristiano Ronaldo, ali je ostalo 1:0 za domaće. 

 

Novu priliku Ronaldo je imao u 13. minuti susreta, ali ni ovaj put nije pronašao put do gola domaćina. Do 31. minute nije bilo većih prilika, a onda je zaprijetio Gonzalo Higuain. 

 

Gosti do izjednačenja dolaze u 38. minuti susreta, a mrežu domaćina zatresao je Cristiano Ronaldo. U 42. minuti zaprijetio je Sergio Ramos, ali je ostalo 1:1. Posljednju priliku u prvom poluvremenu imao je Abraham Minero, ali je mreža Madriđana mirovala. 

 

U nastavku susreta prvi je zaprijetio Ronaldo, ali se ni ovaj put rezultat nije promijenio. Nastavio je Real sa napadima, a novu priliku propustio je Callejon u 57. minuti susreta. 

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaragoza je došla do dvije prilike u samo dva minuta, ali su u 79. i 80. minuti neprecizni bili Postiga i Loovens. Do kraja se rezultat nije mijenjao.

 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.