5

Komentari (5)

seibeg
predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH Radivoje Lazarević i sama DK -a je kriminalna organizacija koja zloupotrebljava svoj položaj (uzima novac) u ovom slučaju od Širokog B. Ovakva donešena odluka je nemoralna i nepravedna, na ovaj način se postiče vandalizam i fašizam a nepravedno kažnjava navijanje Manijaka. Potrebno je ovog kriminalca Radivoja Lazarevića krivično goniti, podnijeti žalbu na ovakvu odluku i tužbu protiv Disciplinske komisije koja neradi po zakonu. Niko nije slijep svi smo vidili u prenosu obadvije utakmice šta se dešavalo, sramota, dokle više da neodgovorni i korumpirani pojedinci rade šta hoće. Smrt fašizmu - sloboda narodu !
Romario 77
e ovo ne kontam. U Listici prekinuli utakmicu, pogodili protivnickog igraca dobili 3.500 a Zeljini bacali baklje dobili 5000 kazne.
vanja8
Pa Skretnica je bogatiji klub... Zato je razlika...Hahahahahaha
DamirT
Ovi iz Listice bacali baklje vise puta,gadjali igrace raznim stvarima i dobili samo 3 500 KM,a Zeljeznicar koristio baklje i dobili 5 000 KM (ne navijam ni za jedan od navedenih klubova)
stakleni
Lijevo na slici je neustavna i, realno, ustaška zastava (bez ljutnje). Ispod zastave Vatikana je plava zastava na kojoj piše Široki Brijeg i Škripari. Na toj zastavi je također onaj "križ" sa krugom u sredini i jedino što nedostaje tu je kukasti krst/križ, nacistička svastika. Taj simbol na zastavi je poznati neonacistički simbol.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.