Zasjedao UO FK Radnik: Reflektor i vještački teren prioritetni

Sumirani rezultati u prethodnom periodu

Zasjedao UO FK Radnik: Reflektor i vještački teren prioritetni

Upravni odbor bh. premijerligaša Radnika održao je redovnu sjednicu gdje su sumirani klupski rezultati u prethodnom periodu.

Jednoglasno je usvojen takmičarski izvještaj u jesenjoj polusezoni koji je podnio trener Mladen Žižović, a na Upravnom odboru Radnika razmatran je finansijski izvještaj za 2018. godinu, koji je ocijenjen pozitivno.

Bilo je također riječi i oko izgradnje reflektora i terena sa vještačkom podlogom.

"Sa zadovljstvom mogu istaći da sam ponosan na tešku godinu godinu koja je iza nas. Finasijska situacija je dosta stabilnija ali imamo dosta da radimo kako bi se konsolidovali u potpunosti. Ova godina koja je pred nama puna novih izazova, počevši od rada na infrastrukturi a tu prvenstveno mislim na izgradnji reflektora pa do terena sa vještačkom podlogom", kazao je potpredsjednik UO Radnika Ljubomir Stević, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem da ćemo i ovo prebroditi za šta su potrebna velika finasijska sredstva ali uz pomoć FS BiH, te grada Bijeljine lakše ćemo izaći na kraj sa ovim kapitalnim ptrojektima. Smatram i imam pravo da vjerujem da ćemo i dalje imati respektabinu ulogu u društvu, jer je Radnik pravi iskosnki sportski brend Semberije, Republike Srpske i BiH", poručio je Stević.

Radnik je, podsjećanja radi, prvi dio sezone u bh. šampionatu okončao na sedmoj poziciji sa 22 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi