Zasjenio Neymara i društvo: Igrač PSG-a pokazao novog Ferrarija kojeg je masno platio

Tokom pauze kupio novi automobil

Zasjenio Neymara i društvo: Igrač PSG-a pokazao novog Ferrarija kojeg je masno platio

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a prošlog mjeseca proglašeni su za prvaka Francuske nakon što je sezona zvanično prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Parižani su nakon dva mjeseca odmora jučer počeli pripreme za nastupe u Ligi prvaka koji ih očekuju u avgustu, ali i za novu sezonu koja je pred njima.

Na jučerašnjem okupljanju u centru pažnje našao se argentinski veznjak Leandro Paredes koji je odlučio pokazati svoj novi automobil.

Paredes je na prozivku stigao u Ferrari F8 Tributu koji košta čak 220.000 eura. Argentinac je na ovaj način zasjenio Neymara i društvo, te je pokazao da ima ukusa kada je izbor automobila u pitanju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 The Argentine midfielder looked cool as can be despite the high temperatures

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi