Zasluženo: Fantastični Kolašinac u timu kola
Foto: EPA

Priznanje za bh. fudbalera

Zasluženo: Fantastični Kolašinac u timu kola

M. Šljivak

Sead Kolašinac odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dresu Schalkea.

Tim iz Gelsenkirchena je jučer savladao na gostovanju Mainz s 1:0, a Kolašinac je postigao jedini gol na ovom meču.

Bh. fudbaler je pružio zaista fantastičnu partiju. Bio je neprelazan po protivničke igrače, a odličnu igru je krunisao i golo.

Očekivano, Kolašinac je izabran u tim kola. Pored njega iz Schalkea su tu još golman Fahrman i desni bek Kerher. 

S obzirom na to kakve igre bh. fudbaler pruža, nije nikakvo čudo što se za njegove usluge interesuju najveći evrospki klubovi. Kolašincu na ljeto ističe ugovor sa Schalkeom i već je izvjesno kako ćemo ga u narednoj sezoni gledati u dresu nekog od velikana evropskog fudbala.

Tim kola po izboru portala WhoScored:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Fahrman (Schalke), Kerher (Schalke), Sokratis (Borussia), Martinez (Bayern), Kolašinac (Schalke), Vieirinha (Wolfsburg), Alcantara (Bayern), Junuzović (Werder), Zuber (Hoffenheim), Osako (Koln), Modeste (Koln).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi