Zastava s ljiljanima i pjesma Dine Merlina: Edin Višća je apsolutni kralj u Basaksehiru

Prva zvijezda kluba

Zastava s ljiljanima i pjesma Dine Merlina: Edin Višća je apsolutni kralj u Basaksehiru

E. Čaušević

Basaksehir je po prvi put u svojoj historiji uspio da osvoji titulu prvaka Turske koju su igrači sinoć proslavili na stadionu.

Fudbalerima Basaksehira uručen je pehar, te je organizovana sjajna proslava na stadionu "Fatih Terim". U centru pažnje našao se bh. reprezentativac Edin Višća koji je vodio svoj tim do titule.

Višća je u minuloj sezoni u Turskoj na 33 utakmice uspio da postigne 13 golova, te doda isto toliko asistencije, te je bez dileme vjerovatno najbolji igrač novog prvaka Turske.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bh. reprezentativac je sinoć bio u centru pažnje jer se na proslavi pojavio sa zastavom s ljiljanima, a dok je izlazio na teren tokom ceremonije ispraćen je uz velike aplauze oni koji su uspjeli doći na stadion, te je čak zaplesao uz pjesmu Dine Merlina - Sredinom.

Top Komentari

leader_of_wolves
Zastava sa ljiljanima dominira kao i uvijek gdje se god pojavimoo!! Cestitkee za Višću i Basaksehir!!
35 1
Primjer normalnog čovjeka i vrhunskog sportiste. Može i obratno.
23 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi