Zašto bivši igrač Real Madrida stalno plače?

Coentrao opet u suzama

Zašto bivši igrač Real Madrida stalno plače?

Edmir Škorić

Bivši igrač Real Madrida Fabio Coentrao baš ne voli da ga treneri mijenjaju.

U 57. minuti je trener Sportinga Coentraa izveo iz igre pri vodstvo Lisabonaca 3:1 u Astani, u prvom meču šesnaestine finala Europa lige.

Coentrao je izašao iz igre, no čim je sjeo na klupu počeo je da plače, pa ga je pokušao utješiti predsjednik kluba Bruno Carvalho.

Nije ovo prvi put ove sezone da Coentrao plače kada izađe iz igre, isto je bilo u januaru kada je napustio meč protiv Setubala. Jednostavno, teško mu pada činjenica da mora izaći s terena.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Želim biti prvak sa svojim Sportingom. Bio sam frustriran i reagovao kako jesam. Muškarac sam, ne mašina", tada je rekao Coentrao, ali sada u Astani stvarno nije bilo razloga da plače.

Video na kojem se vidi kako divlja po klupi i plače možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi