17

Komentari (17)

dzovani1946
Dobar je Elvir,ima tu jos potencijala npr. Prevljak,Demirovic...Valjda jedan uspije Dzeku dostojono zamjenit.
nightcry
Čulić je pjesnik, zato mu nemojte zamjeriti što nema pojma o fudbalu, ali zato kad ga krenu slova, rječi (ima tu i arhaizama, neologizama i frazeologizama pun ceker pa Čula samo grabi) i rime raja se žari i pali namah ;-) Jehbo ga Koljić!
Bulwyf
To ti kad budes selektor ba za cvaju pozivaj u repku
Raikkonen
Selektor BA?? eeeejbt
a.sijak1
Definitivno treba momka pozvat
ibrahim51
Svi ovi ekstra igraci dok jos igraju trebaju zamjenu imati da igraju s njima.Kako bi ih mogli u orginalu zamjeniti. Nema dobrih orginal zamjena. Puno ce vremena proci da dobijrmo evropskog gol igraca kao sto je Dzeko. Ali vrijedi pokusati, da se naglo ne osjeti nedostatak Dzeke i ostalih igraca.Mi sada tek vidimo koji je Dzeko igracina.
niko nikovic
Možda Robi nema dozvolu da ga pozove
Medo-Brundo
Gdje nam Zike sa kamionom?
Raikkonen
Ziky mijenja motor. Ovaj mu prolupo isto kao i on. A javio je večeras ide sa Benjamin u krađu točkova
struja
Duze vrijeme je problem s odbranom a to je najvaznije kod stvaranja bilo kakve ekipe,to je bar svima poznato.Ako prednji dio ekipe mora stalno pomagat ogbrani onda dobro prolazimo i to je i Robi primjenio kao taktiku.Zato su i rezultati tjesni.
Adnanos
Ima i Hamza Catakovic - bilo je ga pravo krenulo cak je zabijo i kad je ga trener stavljo kao desnog beka. Ali kako su igre citave ekipe krenule prema dolje tako je i on preselio na klupu.
Adnanos
Ma kakav Koljic. Imamo mi Kodru. Kad je u formi ni Dzeko mu nemoze parirati. Pitaj samo Prosineckog. Jest da nije odavno u formi ali krenice i njega ?
vanja8
Ne želim ulaziti u kvalitet analize,ali moram pohvaliti namjeru autora...Potpuno se slažem da ovaj momak mora dobiti priliku,jer prakticno i postoje samo dva fudbalera trenutno, koji nam u u buducnosti mogu zamijeniti Edina...Koljic i Demirovic Malo brine ova tvrdoglavost Prosineckog oko Koljica ,jer ako nista drugo momak je zasluzio da bude pozvan na okupljanje reprezentacije,pa neka na treninzima izbori svoj status...
Raikkonen
Ljubi te brat.
vanja8
Samo da te pozdravim Kimi brate...
Raikkonen
I ja tebe zato sam ti se javio buraz moj.
kb1234
Džeko i Koljić bi bili sjajan duo za kvalifikacije za evropsko!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.