Grozomornost bez granica

Zašto ići u Antaliju na pripreme?

4

Komentari (4)

Kikiboba
Mozes Culicu napisati tekst kako treba kada se napnes, napnes ko da sjedis na wc solji poslije litar rakije i par ljutih kobaja, dobar tekst, posto znam da citas komentare ispod svojih clanaka sada se malo posveti konstantnim pritiscima iz Zrinjskog konkretno Sliskovica i savez, svako kolo se zale a njima se najvise steli iz kola u kolo, danas Borcu nije sviran cist penal, protiv GOSK-a dva penala su im poklonjena itd. Svako kolo doticni daje slicne izjave, a da pri tome ne zna osnovna pravila u kojima sve utakmice zadnja dva kola moraju poceti u istom terminu zbog regularnosti, a on pri tome spominje direktivu iz Sarajeva, valjda ga savez sada kazni sa par utakmica suspenzije i novcanom kaznom Naravno to se sve odnosi ako ti generalni aka Beganovic dopusti da napises takav clanak jer on je dobar sa celnicima HŠK-a i opcenito Hercegovackim krajem pogotovo na pripremama u Međugorju, samim tim portal nebi takvo nesto smio ako bi zelio ostati u OK. odnosima sa Zrinjskim. Da vidimo imas li i imate li opcenito m*** za stvari o kojima bruji komplet bh. sportska javnost
Mesa.Sabanadzovic
Pisalo je neki dan o baki sliskovicu sto vrsi pritisak ne zna sta je ofsajd
Danilov piš
ma bro majstore.. preteško je gledati svaki susret u "normalnim" premijerligaškim uslovima a ne u ovim blatnjicama!! a možda i u tome što ne treniraju u BiH preko zime se krije tajna neadekvatnog snalaženja na ovakvim terenima...da stalno igraju na kaljuži onda bi i znali više kako se lopta ponaša, gdje će odskoćiti pa bi treneri imali priliku da prouče zakone fizike itd..može se tu svega namaštat ali UEFA će nama u dogovru sa novim savezom obezbjediti da ne bude više kaljuža, blatnica, grbavica.. ugl svaka čast na uviđenom!!
Dofu1921
Culicu jesi li to ti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.