Zašto je Alvaro Morata u nedjelju postao idol mnogim navijačima Atletica?
Morata je upoziorio Trippiera da ne stane na grb Atletica koji se nalazi na terenu stadiona Wanda Metropolitano

Potez Španca je naišao na pohvale sa svih strana

Zašto je Alvaro Morata u nedjelju postao idol mnogim navijačima Atletica?

S. Pašalić

Atletico Madrid je u nedjelju odigrao svoj prvi meč u novoj sezoni La Lige i na svom terenu slavio protiv Getafea sa 1:0.

U utakmici koja je donijela dosta uzbuđenja sa dosuđenim penalom za domaćina, te po jednim crvenim kartonom na obje strane, presudio je gol Alvara Morate.

Španac je u 23. minuti na asistenciju Kierana Trippiera postigao gol koji je na kraju donio sva tri boda ekipi iz Madrida iako je Morata mogao postići i drugi gol, ali je u 56. minuti promašio penal.

Ipak, Morata je zbog jednog drugog poteza ovih dana postao hit na društvenim mrežama, a posebno je oduševio navijače Atletica.

Naime, nakon što je glavni sudija svirao kraj prvog poluvremena, igrači su se zaputili prema svlačionicama, a Morata i Trippier su zajedno krenuli prema izlazu.

Španac je tada upozorio Trippiera da ne stane na grb Atletica pri izlasku sa terena i time dodatno pokupio simpatije navijača madridskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

igb75759
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponudio najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>>> WebJob33.Com
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi