Slavko Petrović za SportSport.ba analizira SP

Zašto je Modrić fenomen i kako igrati protiv Belgije

4

Komentari (4)

Mesa.Sabanadzovic
Zajebo se rusija je bila najbolja. Harašo su odigrali
Kettenhund
Slavko kako kaze, to mora tako biti. Veliki fudbalski strucnjak, neprepoznat od strane onih kojima bi mogao donijeti mnogo toga, kao sto su Juventus, Real, Barselona... Sa svojim idejama i vizijama uvijek neshvacen. Ali kako vec kazu nijemci, "das, was von der Mitwelt nicht verstanden wird, wird von der Nachwelt noch verstanden"... Avangarda si Slavko, ne prate tvoje ideje i ne razumiju te, jer nisu na tvom nivou.
Benjamingst
Slavko je dobat trener I zna raditi ima viziju i jako dobar covjek. Slavko je radio u BiH i cijenim ga. Samo nasi klubovi neznaju da rade sa trenerima kakav je Slavko.
Kettenhund
Moj komentar je bio sarkastican. "ne znaju" se pise odvojeno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.