Dvojica iskusnih igrača "sklonjena" nakon mečeva protiv Zrinjskog i Radnika

Zašto Kenan Horić i Aidin Mahmutović 10 dana ne treniraju sa prvom ekipom NK Čelik?

8

Komentari (8)

NEUTRAL
Horiću i Mahmutoviću znam da cete citati ovo i porocujem vam ovo!! Marš iz Zenice SVETINJE ČELIKA,****.. PRODANE!! MAHMUTOVIĆU LOPOVE NAMJERNO SI OFULO PENAL JER SI PRODAN,DA SI VALJAO NEBI TI DOŠAO ZAVRŠIT KARIJERU U BiH!! Prodana DUŠO!
Invisible80
Mustafa
Što će đaba trenirati kada se Premijer liga uopšte više neće nastaviti ! Prvenstvo za ovu godinu je završeno. Start novog prvenstva je u avgustu ( za one koji prežive). Prvak za ovu godinu se već zna! To je tim koji je do danas osvojio najviše bodova . Kup se igra krajem jula. Čelik i Zvijezda su preselili u niži rang. Aferim!
slinsnizl
Ako se liga ne nastavi ili se igra play of play out(prve 4 ekipe za titulu a zadnje 4 za opstanak) ili vrh ostaje ovako(Sarajevo prvak,Zeljo i Zrinjski 2.i3.) a niko ne ispada i iduce godine liga ima 14 klubova.
KB9
Horicu jesi se zaletio,bolje da si ostao u MDK i igrao,sta si ocekivao da ces u Celiku raditi sta hoces,kao sto si u MDK birao koje ces utakmice igrati ;)
Samoiskreno
Pa za Mahmutovica je logicno da bude kaznjen nakon onoga sto je uradio protiv Radnika a Horicu se mora prvi put oprostiti ako je napravio probleme na treningu.
Zenicanin
gdje to ima bogati da covjek bude sklonjen potpuno iz ekipe ako je penal promasio?!?!?
samirr
ima kod pitara slucaj Melunovic !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti