Treneri - najpotrošniji materijal

Zašto nema strpljenja na Grbavici?

9

Komentari (9)

Nuksi
Čuliću samo nastavi ovako, pusti ove što bezveze trabunjaju, njih je.. ovo što ti nekad napišeš drugačijim riječima a oni ne mogu to skontati ili pročitati "između redova"
wasbewill
Koji vam je k... Ovo je ubjedljivo najzanimljiviji i najsposobniji novinar na vecini sportskih portala koje citam. Svaka ti Čuliću čast, donio si nešto novo, zanimljive analize u odnosu na one suhoparne i stalnoponavljajuce vijesti. Ovom portalu je digao rejting 100% sam ubijeđen. Prije bih samo preletio naslove a sad ovako baš sa uživancijom otvoim kolumnu i pročitam.
Bhf
Pa zar nije istina sto ovaj novinar pise?????
plavi kanarinac
Hahaha daj otkaz kvazi novinaru, rak pluca se dobija kad se tvoj tekst cita...
hasetz
Nije valjda da si čitao ovaj članak od dotičnog Amera Čulića?
Vitez Koja
Konj marke dorat!
Ahmed Srebrenica
Nemoj molim te ti više ništa da pišeš, pametniji si kad ne pišeš ništa :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.