Zašto Ronalda nije bilo na predstavljanju novog dresa Reala?
Drugog izbora Portugalac nije imao osim da propusti fotografisanje (Foto: Real Madrid)

Razlog je jednostavan

Zašto Ronalda nije bilo na predstavljanju novog dresa Reala?

Midhat Šljivak

Madridski Real predstavio je jučer dres za novu sezonu.

Fudbaleri evropskog prvaka fotografisali su se u novoj opremi koju im je proizvela kompanija Adidas, a na setu su bili prisutni svi osim Cristiana Ronalda.

To je dodatno zabrinulo navijače Reala jer ih je Portugalac ostavio u dilemi izjavom da će u "narednih nekoliko dana dati odgovore o budućnosti u klubu".

Ipak, Ronaldo se na fotografisanju nije pojavio iz jednostavnog razloga. Najbolji fudbaler svijeta ne smije promovisati Adidas zbog ugovora kojeg ima sa američkim proizvođačem sportske opreme Nike.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je zapravo jedini razlog zbog kojeg se Ronaldo nije pojavao na fotografisanju sa ostalim igračima kraljevskog kluba i navijači Kraljeva za sada mogu ostati mirni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi