6

Komentari (6)

Err
Ko o čemu ***** o poštenju ??? ima li gorih od engleza? Našli se pravi!
pipun
Tuljumbe majoriziraju Vuciceve cetalje.
Kralj_Tvrtko
Ovo je smjesno
Eod
Nije nama niko kriv sto se mi ulizujemo onima koji su nas do juce klali i ubijali,koji nam ni danas nedaju da se nas jezik u entitetu REPUBLIKA MRSKA zove bosanski jezik,sto pisemo u ovom portalu nasi mili dragi istocni susjedi dok oni nikada nepridaju znacaj nasoj BOSNI nikad ne prenose ni jednu utakmicu Bosne na svojoj televiziji niti nekog kluba iz bosne i hercegovine (govorim o drzavnoj tv ne o arenama)Kosovari imaju muda da im stanu na crtu i suprostave se sutaju ih u guzove kad god dodju do granice kosova zato ih se i boje i postuju dok nas ne jebu dva posto.
user1571956549
Bravo za Kosovo i svaka cast.... Treba biti zavalan uvjek...
VelaHavle
Kosovari su civiliziran narod a za neke su civilizacija... bas mi je drago sto su se ovako fino ulizali Engleskoj... nek vide da svugdje mogu biti postovani ako stanu na pravu stranu historije, a ne na smrdsku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.