Zatvorio nanu u kavez i zaprijetio: Neću je pustiti dok ne dovedete štopera!

Iz kluba mu brzo odgovorili

Zatvorio nanu u kavez i zaprijetio: Neću je pustiti dok ne dovedete štopera!

Gdje je ovaj svijet otišao, Bog sami zna. 

Jedan od navijača u Engleskoj se toliko uživio u ulogu da je počeo ugrožavati slobodu kretanja ljudi oko sebe, a tom prilikom je najdeblji kraj izvukla njegova nana.

Gospođa je, ni kriva ni dužna, završila iza rešetaka, tačnije u kavezu, jer je njen unuk bio nezadovoljan što Ipswich Town još uvijek nije doveo štopera.

On je preko Twittera uz fotografiju nane u kavezu zaprijetio: Dovedite štopera ili je neću pustiti!

Iz engleskog drugoligaša je vrlo brzo stigao odgovor. "Ne odobravamo ovakve stvari uopšte...ali, vrijeme je da pustiš nanu da izađe, Luke".

Da li je nana na slobodi - ne znamo, ali jedno je sigurno, Ipswich još nije doveo štopera. Možda se Luke uskoro odluči na još radikalniji potez...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije