Neymar u Ipswichu? Zamalo, to je samo njegov dvojnik
Foto: Limerick

Mladi Irac na ljekarskim pregledima u klubu iz Championshipa

Neymar u Ipswichu? Zamalo, to je samo njegov dvojnik

Na prvi pogled se čini da je klub iz Championshipa Ipswich Town realizovao "transfer stoljeća" i doveo Neyamra iz PSG-a. Naravno, to se nije desilo, ali bi u Ipswichu uskoro mogao zaigrati dvojnik brazilske superzvijezde.

Naime, riječ je o Barryju Cotteru, mladom reprezentativcu Irske, koji je postao pravi hit na društvenim mrežama kada je 2015. godine potpisao za škotski Limerick i kada se njegova slika pojavila na internetu.

Naime, danas 19-godišnji Cotter je tada privukao pažnju na sebe zbog velike sličnosti sa Neymarom, a sada se ponovo njegovo ime našlo u britanskim medijima - ovaj put jer bi uskoro mogao postati fudbaler Ipswicha.

Naime, ovaj mladi desni bek je, navodno, danas trebao obaviti ljekarse preglede, te bi do kraja prelaznog roka trebao biti predstavljen kao novo pojačanje ekipa koja se trenutno nalazi na 12. mjestu u drugom rangu engleskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi