Zavirite u novi dom Tottenhama

Radovi su pri kraju

Zavirite u novi dom Tottenhama

S. Grebović

Pijevci ne bi još dugo trebali biti 'podstanari' na Wembleyu, budući da se privode kraju radovi na njihovom novom stadionu.

Legendarni White Hart Lane otišao je u historiju još prošle sezone, a već početkom naredne igrači Tottanhama će istrčati na teren prekrasnog novog stadiona kapaciteta 61.000 gledalaca.

Radovi na izgradnji novog Tottenhamovog doma počeli su još prije šest godina, a ekipa Mauricia Pocchetina je zbog toga prethodnu sezonu igrala na Wembleyu.

Kako trenutno stoje stvari, a to potvrđuje i video koji se pojavio na oficijalnom Twitter profilu Tottanhama, Spursi neće još dugo biti "podstanari".

Ukoliko sve bude išlo prema planu, čast da otvore novi stadion imaće fudbaleri Liverpoola, kada u okviru 5. kola Premier lige budu gostovali na novom stadionu Spursa koji će sudeći po ovim kadrovima izgledati spektakularno. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi