Završena saga oko Dimitrija Payeta?

Bilić zamolio klub da pusti Payeta

Završena saga oko Dimitrija Payeta?

M. Šljivak

Menadžer West Hama Slaven Bilić zatražio je od rukovodstva tima da konačno kompletira transfer Dimitrija Payeta u Marseille.

Payet već nekoliko sedmica nije dio tima kojeg vodi Bilić, a sve je počelo nakon što je francuski fudbaler odbio da igra za londonski klub.

Zatražio je potom i transfer u Marseille, ali su već tri ponude francuskog kluba za 29-godišnjeg veznjaka odbijene.

Stigla je i četvrta. Tim s Velodromea nudi nešto više 30 milion funti s određenim bonusima, a Bilić je zamolio rukovodstvo kluba da tu ponudu prihvati i da se konačno riješi suvišnog tereta.

On ne želi da Payet bude više od kluba i zatražio je da se ponuda prihvati, pa će posao vjerovatno ubrzo biti i gotov.

Umjesto Payeta West Ham je već angažovao Roberta Snodgrassa kojeg su platili 10 miliona funti i Bilić smatra da nema potrebe da se više piše o izletima francuskog fudbalera

Payet će tako vjerovatno u narednim danima završiti posao i postaće novi član Marseillea, tima iz kojeg je prije godinu i po stigao u redove Čekićara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi