Nove nevolje za Dimitrija Payeta

West Ham mu podiže cijenu

Nove nevolje za Dimitrija Payeta

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Dimitri Payet našao se u novim nevoljama.

Sjajni 29-godišnji veznjak danas je odbio da nastupa za rezervni tim protiv Aston Ville, a to bi ga ponovo moglo koštati.

Navodno je rukovodstvo Čekićara odlučilo dodatno povećati cijenu za klubove koji žele dovesti ovog fudbalera i sada će zainteresovani timovi morati izdvojiti barem 35 miliona funti.

Prethodnih sedmica je najviše interesa za Payeta pokazivao njegov nekadašnji tim Marseille. Ipak, nekoliko ponuda ovog tima Čekićari su odbili, a Payet svim silama pokušava ponovo obući dres ovog tima.

Međutim, čini se kako će još neko vrijeme sačekati na to. Svako ko ga želi dovesti moraće izdvojiti od 30 do 35 miliona funti, što je najnovija cijena koju je West Ham odredio.

Nekadašnji ljubimac navijača londonskog kluba postao je omražen nakon što je odbio igrati za klub, a zatim je i zatražio transfer.

Potom je izbačen iz tima, a formu je održavao trenirajući s rezervnom ekipom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bez njega ekipa je odigrala dvije utakmice u Premiershipu i oba puta je upisala pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi